Ром
Ром-це міцний алкогольний напій, що виробляється шляхом бродіння та перегонки цукрової тростини або її побічних продуктів, таких як патока. Він популярний у всьому світі і особливо асоціюється з Карибським басейном. Ром витримується в бочках, що надає йому характерні смакові нотки карамелі, ванілі і спецій. Його міцність варіюється, але зазвичай становить близько 40%.
Кращий ром для Мохіто — вибираємо серед білих, темних і фруктових сортів
Ром Капітан Морган: види, ціни, Як правильно пити в чистому вигляді, розведеним, у складі коктейлів
Ром Барсело (Barcelo) Аньехо, Бланко, Дорадо та інші сорти; характеристики і вартість білого, темного і золотого рому
Чим закушують ром: в чистому вигляді і в коктейлях, до і після їжі
Коктейлі з ромом: білим, золотим і темним, як готувати в домашніх умовах, прості і складні рецепти
Як і з чим п'ють ром білий, темний, золотистий, як пити в чистому вигляді, з льодом, ніж запивати
Ром Brugal (Бругал): виробник, лінійка і особливості, як пити ром
Ром Бакарді: білий, темний, Золотий, як і з чим п'ють ром Bacardi різних видів
Ром з колою: класичний рецепт коктейлю, з лаймом, лікером, кавою, прянощами